Подготовка и организация на фотоизложби

Фирма "Старт Фотопрес" ЕООД предлага изработка на фотоизложби както с избрани снимки от архива на фирмата, така и с оригинали на клиента. Подготвени са и три варианта на спортни фотоизложби, подходящи както за представителни нужди на страната ни в чужбина, така и у нас - за учреждения, фирми, организации, училища, спортни дружества, салони, заведения, ресторанти и др.

  • Изложба на тема: "Българите - олимпийски шампиони". Това са около 60 бр. фотографии на всички българи олимпийски шампиони, обработени и готови за копиране в един от форматите - 20х25, 24х30 или 30х40 см., а при желание и поставени в рамки.

  • Изложба на тема: "Българите - олимпийски медалисти" - около 170 бр. фотографии - всичките снимки от първия вариант плюс всички снимки на наши сребърни и бронзови медалисти от Олимпийски игри.

  • Изложба на тема: "Блясъкът на българския спорт" - около 250 бр. фотографии, които включват всичко от предходната изложба плюс снимки на българи - световни шампиони или носители на световната купа, както и други български спортисти предизвикали огромен интерес.

Снимките са цветни и черно-бели. Голяма част от тях имат варианти по избор. Една такава изложба е възможно да бъде изработена за по-малко от 10 дни. Фирма "Старт Фотопрес" е регистрирана по ДДС и издава съответните фактури с касов бон. Такива фотоизложби със снимки на Старт фотопрес вече има в столичното 22-ро училище и в софийски ресторант.

Гръцките легенди разказват, че създател на древните Олимпийски игри е Херкулес. Първите игри, за които има писмени данни са се състояли през 776 г. преди раждането на Христос. Градът е Олимпия, откъдето носят името си и се чествуват на всеки четири години. Преди три хиляди години олимпийските шампиони са били на особена почит и уважение от съгражданите си. Още от времето на Фидий за увековечаването им са били извайвани в скулптурни фигури, запазени и до днес. В днешно време олимпийските герои остават в историята чрез снимки книги и филми. Някои от нас са съвременници - свидетели на всички наши олимпийски успехи, който датират от 1952 г. до днес. Фотоархивът на "Старт Фотопрес" ЕООД е съхранил хиляди "звездни мигове" от българския спорт - за почит и уважение от следващи поколения.


 
Всички права запазени.
©2007Copyright. All rights reserved.